Uutiset

Kangasalan Kirkkoharjun koulun sisäilmatutkimukset jatkuvat

today24.2.2017

share close

Kangasalan Kirkkoharjun koulun tähänastiset sisäilmatutkimukset eivät selitä koettuja oireita. Oireiden kartoitus ja sisäilmatutkimukset jatkuvat. 

Kangasalan kunnan sisäilmatyöryhmä kokoontui eilen käsittelemään Kangasalan Kirkkoharjun koulun sisäilma-asiaa. Kirkkoharjun koulussa on tehty sisäilmamittauksia kahtena peräkkäisenä viikonloppuna tammikuussa. Sisäilmamittauksissa ei havaittu normaalista poikkeavia mikrobipitoisuuksia. Mittaustulokset eivät selitä koulurakennuksessa koettuja oireita.

Hiihtolomaviikolla otetaan VOC-ilmanäytteet terveystarkastajan määrittelemistä tiloista. Osana teknistä selvitystä hiihtolomaviikolla tehdään myös paine-eromittauksia, joilla tutkitaan taloautomaation ja ilmanvaihdon toimivuutta. Ulkopuolinen rakennusterveysasiantuntija tekee tutkimussuunnitelman tarvittavista rakenne- ja kosteusteknisistä selvityksistä.
Tarkempien selvitysten jälkeen tekninen keskus valmistelee jatkotoimenpiteet.

Kouluterveydenhuolto on kartoittanut oppilaiden oireilua. Mahdollisten oireiden osalta tulee edelleen olla yhteydessä kouluterveydenhoitajaan. Henkilöstölle suoritetaan työterveyslaitoksen sisäilmakysely.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%