Uutiset

Tampereella kysely perheille, joissa on neljävuotias lapsi

Tampereella kysely perheille, joissa on neljävuotias lapsi

Tampereen kaupunki kartoittaa neljävuotiaiden lasten ja heidän perheidensä hyvinvointia helmi-maaliskuussa järjestettävällä sähköisellä kyselyllä.

Tampereen kaupungin kyselyllä kerätään ajantasaista tietoa tamperelaisten lapsiperheiden arjesta ja tarpeista pienten lasten perheille tarjottavien palveluiden kehittämiseksi. Kyselyn aiheina ovat perheen arki ja vapaa-aika, tuki ja palvelut, vanhemmuus, ilon- ja huolenaiheet. Vanhempia pyydetään vastaamaan kyselyyn 19.3.2017 mennessä.

Osallistumiskutsu kyselyyn ja vastauslinkki lähetetään sähköpostitse kaikille päivähoidon piirissä oleville perheille, joissa on vuonna 2012 syntynyt lapsi. Vastaajiksi toivotaan myös perheitä, joiden neljävuotias lapsi ei ole päiväkotihoidossa.

Kyselyyn voi vastata myös Tampereen kaupungin verkkosivuilla olevan linkin kautta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentointi ei ole käytössä.