Uutiset

Poliisilla riitti kiirettä viikonloppuna

Poliisilla riitti kiirettä viikonloppuna

Pirkanmaan liikenteessä riitti vauhtia ja vaarallista käytöstä viikonlopun aikana. 19-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Tampereen Teerivuorenkadulla ja menetti sen hallinnan. Auto ajautui päin katuvalopylvästä, joka katkesi ja kaatui auton päälle. Kuljettaja ja kyydissä olleet kaksi matkustajaa eivät loukkaantuneet. Ajelua tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Rattijuoppoja napattiin mm. Oriveden Peltotieltä, Kangasalla, Ylöjärvellä ja valtatie 9:llä Akaassa.

Poliisi joutui puuttumaan myös tappeluihin, Tampereen Keskustorilla sijaitsevasta pikaruokaravintolasta kaksi nuorta miestä olivat aiheuttaneet vammoja toisilleen. Myös Mänttä-Vilppulassa selvitetään pahoinpitelytapausta.

Lue lisää aiheesta: