Uutiset

Anette Mellin Viikinsaaren ja Hopealinjojen laivojen ravintolatoimenjohtajaksi

Anette Mellin Viikinsaaren ja Hopealinjojen laivojen ravintolatoimenjohtajaksi

Viikinsaaren ravintolan sekä Hopealinjojen laivojen ravintolapalveluiden kokonaisuudesta vastaamaan on nimitetty Anette Mellin.

Anette Mellin[/caption]

 

Anette Mellinin myötä Hopealinjan laivoilla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan. Laivoille pyritään ottamaan laivareittien varrella sijaitsevien tuottajien tuotteita sekä kesän sesonkiruokia.  Viikinsaaressa buffet-kattaukset väistyvät à la carten tieltä ja viiniasiantuntijaksi tulee kesäksi Mellinin rinnalle sommelier Nea Sovelius.

Uusi työ Hopealinjoilla on samalla paluu juurille, sillä Mellin on aloittanut ravintolauransa Viikinsaaren ravintolan keittiöapulaisena vuonna 1996, ja työskennellyt sen jälkeen keittiömestarina ja ravintolapäällikkönä saaressa vuoteen 2008 saakka.
Mellin vaikuttaa myös vapaa-ajallaan ruokakulttuurin edistämisen parissa muun muassa arvostetussa kansainvälisessä Chaîne des Rôtisseurs -järjestössä, josta Melllinillä on Chef Rôtisseur -ammattijäsenen tunnustus.

 

Lue lisää aiheesta: