Uutiset

Parkkipaikan etsijöille töitä

Parkkipaikan etsijöille töitä

Mobiilipysäköintipalveluja tuottava EasyPark palkkaa Tampereella autoilijoita, joiden tehtävänä on kartoittaa vapaat parkkipaikat. Tieto vapaista pysäköintipaikoista syötetään älypuhelimen sovellukseen reaaliaikaisesti. Uuden datan perusteella pystytään rakentamaan palvelu, joka tulevaisuudessa nopeuttaa vapaan parkkipaikan löytämistä. EasyPark tekee vastaavan kartoitustyön Suomessa myös Helsingissä, Lahdessa ja Turussa.
Tampereella mobiilipysäköinti kasvoi viime vuonna 39 prosenttia ja yli 500 000 pysäköijää käytti EasyParkin palvelua.

Kuva: EasyPark[/caption]

Hakijoilta edellytetään tehtävässä perusenglannin taitoja, ajokorttia, omaa autoa ja IOS- tai Android -älypuhelinta. Työaika on vähintään 10 tuntia viikossa.

Lue lisää aiheesta: