Uutiset

Poliisilla uusi puhelinpalvelu

Poliisilla uusi puhelinpalvelu

Uusi palvelu antaa neuvoja kiireettömissä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi passeihin, henkilökortteihin ja muihin lupa-asioihin, ajanvaraukseen ja sähköiseen asiointiin sekä liikennevalvontaan.

Poliisi ottaa käyttöön uuden valtakunnallisen puhelinneuvontapalvelun. Uusi palvelu antaa neuvoja kiireettömissä asioissa, jotka liittyvät esimerkiksi passeihin, henkilökortteihin ja muihin lupa-asioihin, ajanvaraukseen ja sähköiseen asiointiin sekä liikennevalvontaan.

Neuvoja saa numerosta 0295 419 800 arkisin kello 8-16.15. Neuvontapalveluun voi olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteessa neuvontapalvelu@poliisi.fi. Neuvoja annetaan suomeksi ja ruotsiksi.

Palvelun kautta on mahdollista saada apua myös sähköisen ajanvarauksen tekemisessä. Jos asiaan liittyy paikallispoliisille kuuluvia toimenpiteitä, niistä kirjataan yhteydenottopyyntö kyseiseen poliisilaitokseen.

Poliisilaitosten omat lupapalveluiden ajanvarausnumerot poistuvat käytöstä helmi-maaliskuun aikana.

Poliisilaitosten keskukset palvelevat asiakkaita entiseen tapaan. Poliisilaitosten tarkemmat yhteystiedot löytyvät poliisin verkkosivulta. Ajanvaraukset voi tehdä entiseen tapaan poliisin verkkosivulla osoitteessa www.poliisi.fi.

Lue lisää aiheesta: