Uutiset

Commodore-64 -päivä Tampereella lauantaina

Commodore-64 -päivä Tampereella lauantaina

Tamperen Kehräsaareen pystytetään ensi lauantaina 4.3.  iltapäivällä vanhojen tietokoneiden kirpputori. ATK-market keskittyy vanhoihin tietokoneisiin kuten Commodore 64, VIC20, Amiga, niiden oheislaitteisiin ja peleihin 80- ja 90–luvuilta. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.

Lauantaina illalla kello 21 alkaen Zooklubi tuo Tampereelle Commodore 64 -kotitietokoneeseen, sen musiikkiin, peleihin ja audiovisuaalisiin demoihin erikoistuneen illan. Tapahtumassa on mm. C64-musiikin toivekonsertti, Sidtronic-yhtyeen DJ-live sekä kävijöiden pelattavissa olevia laitteistoja. Tapahtuma on ilmainen, mutta ikärajaltaan K-18.

Tapahtumapaikkana molemmissa on Ravintola 931

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta: