Uutiset

Hervannan valtaväylällä kortittomia ja humalaisia kuljettajia

Hervannan valtaväylällä kortittomia ja humalaisia kuljettajia

Hervannan valtaväylältä poimittiin viime yönä liikenteessä toheloineita. Puoli yhden aikaan henkilöautoilija ajoi vastaan tulevien kaistaa ja törmäsi valopylvääseen. Poliisin puhalluttaessa kuljettajan, alkometrin tulos oli 1.09 mg/l. Poliisi kuljetti miehen verikokeisiin, jonka jälkeen hänet otettiin kiinni törkeään rattijuopumukseen rikoksesta epäiltynä. Asiaa tutkitaan myös törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pari tuntia myöhemmin jälleen Hervannan valtaväylällä tarkistettiin toisen kuljettajan ajokunto. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan vieressä istunut matkustaja oli huumaantuneen oloinen ja hänen hallustaan löytyi marihuanaa sekä huumaaviksi lääkeaineiksi luokiteltuja lääkeaineita.
Poliisi kirjasi matkustajalle sakkovaatimuksen huumausaineen käyttörikoksesta.