Uutiset

Hervannan valtaväylällä kortittomia ja humalaisia kuljettajia

today1.3.2017

share close

Hervannan valtaväylältä poimittiin viime yönä liikenteessä toheloineita. Puoli yhden aikaan henkilöautoilija ajoi vastaan tulevien kaistaa ja törmäsi valopylvääseen. Poliisin puhalluttaessa kuljettajan, alkometrin tulos oli 1.09 mg/l. Poliisi kuljetti miehen verikokeisiin, jonka jälkeen hänet otettiin kiinni törkeään rattijuopumukseen rikoksesta epäiltynä. Asiaa tutkitaan myös törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pari tuntia myöhemmin jälleen Hervannan valtaväylällä tarkistettiin toisen kuljettajan ajokunto. Autoa kuljettaneella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan vieressä istunut matkustaja oli huumaantuneen oloinen ja hänen hallustaan löytyi marihuanaa sekä huumaaviksi lääkeaineiksi luokiteltuja lääkeaineita.
Poliisi kirjasi matkustajalle sakkovaatimuksen huumausaineen käyttörikoksesta.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%