Uutiset

Tammerkosken Sillalla-tapahtuman iltaohjelma valmis

Tammerkosken Sillalla-tapahtuman iltaohjelma valmis

Ensi kesän Tammerkosken Sillalla -tapahtuman ohjelma on suunnattu suurelle yleisölle. 

Tapahtuman avaa perjantaina 30.6. Finnhittien kuninkaat –nimen alla keikkailevat Danny, Frederik ja Tapani Kansa, jotka nousevat lavalle yhdessä ja erikseen. Lauantaina 1.7. on iskelmän kuningattarien vuoro, kun sinivalkoinen ääni Katri Helena ja tulevalla Vain elämää –kaudella nähtävä Laura Voutilainen viihdyttävät yleisöä.

Iltakonsertit jatkuvat viikonlopun jälkeen jälleen tiistaina, jolloin lavalle nousee Jari Sillanpää. Keskiviikkona esiintyy Suvi Teräsniska ja torstaina Michael Monroe. Tapahtumaviikonlopun päättävät laulaja-lauluntekijä Chisu ja Klamydia. Iltaohjelma on K-18. Alueella on myös karaokea ennen ja jälkeen esiintyjien.

Tammerkosken Sillalla on käynnissä 30.6.-8.7.2017. Maksuton päiväohjelma julkistetaan myöhemmin.

Lue lisää aiheesta: