Uutiset

Decens Oy perusti urheilijalahjakkuuksien tukiryhmän Tampereelle

Decens Oy perusti urheilijalahjakkuuksien tukiryhmän Tampereelle

Tampereella pääkonttoriaan pitävä IT-ulkoistuspalvelutoimittaja Decens Oy on perustanut suomalaisten urheilijalahjakkuuksien tukiryhmän. Ensimmäiseksi Team Decensiin valittiin nuoret yleisurheilijalupaukset: Pikajuoksijat Anniina Kortetmaa, Samuli Samuelsson , Eetu Rantala  sekä seiväshyppääjä Alina Strömberg. Team Decensin urheilijat hätyyttelevät jo tulevina vuosina pysyvää menestystä yleisurheiluareenoilla. Saavutustensa puolesta he ovat jo lupaavia näyttöjä lahjakkuudestaan antaneet mm. Ikaalisten Urheilijoita edustava Samuli Samuelsson kiiti viime kaudella Ruotsi-ottelussa oman ennätyksensä 100 metrillä aikaan 10,38.

Kuvassa Samuli Samuelsson.

Lue lisää aiheesta:

Kommentointi ei ole käytössä.