Uutiset

Menestysmusikaali Billy Elliot tulee Tampereelle

Menestysmusikaali Billy Elliot tulee Tampereelle

Menestysmusikaali Billy Elliot nähdään Tampereen Työväen Teatterin päänäyttämöllä syksyllä 2018.

©2014 Billy London Ltd[/caption]

Elton Johnin säveltämää ja Lee Hallin käsikirjoittamaa ja sanoittamaa musikaalia on esitetty 11 vuotta ympäri maailmaa ja sen on nähnyt yli 10 miljoonaa katsojaa. Tampereelle sen ohjaa Samuel Harjanne.

Musikaalin konseptiin kuuluvan Billy Elliot –koulun harjoitukset alkavat maaliskuussa. Billy Elliot -koulu tarjoaa 16 pirkanmaalaiselle pojalle mahdollisuuden oppia musiikkiteatterin vaatimia taitoja: balettia, steppiä, showta, jazzia, nykytanssia sekä paljon laulamista ja näyttelijäntyötä. Koulutukseen osallistuvat pojat on jo valittu.

Teatteri aloittaa näyttelevien mieslaulajien avoimen haun sunnuntaina 5.maaliskuuta. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan koe-esiintymiseen 19.3. Ohjaajan toiveena on löytää laulutaitoisia, kaikenikäisiä miehiä.

Musikaalin lippujen myynti alkaa joulukuussa 2017.