Uutiset

Tasa-arvojuhla Tampere-talossa naistenpäivänä

Tasa-arvojuhla Tampere-talossa naistenpäivänä

Tampere-talossa vietetään suuurta tasa-arvo juhlaa ylihuomenna, naistenpäivänä. Tilaisuudessa puhuvat pääministeri Juha Sipilä sekä Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Jone Korpi sekä sekä Azra Göcer Pohjois-Hervannan koulusta. Tilaisuudessa Naisjärjestöjen Keskusliitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta esittelevät suomalaisten konkreettisia tasa-arvotekoja ja 100 tasa-arvotekoa -hanketta.

Tampere-talon Isossa salissa juhlaan osallistuu satoja peruskoululaisia ja lukiolaisia Pirkanmaan seudulta. Nettistriimin kautta tilaisuutta seuraa kymmenet tuhannet koululaiset ympäri Suomen. Koululaiset voivat osallistua striimin kautta myös keskusteluun ja esittää kysymyksiä.

Tampere-talon iso sali. Kuva: Tampere-talo[/caption]

Suuren Tasa-arvojuhlan järjestävät valtioneuvoston kanslia ja Suomi 100 -pääsihteeristö, Tampereen kaupunki ja Tampere-talo Oy, WOW Finland ja WOW Global sekä ISOT-hanke.

Juhla striimataan osoitteessa https://m.dtv.fi/tt/tasa-arvo/. Lähetys aktivoituu hieman ennen juhlan alkua. Juhlalähetys on katsottavissa jälkikäteen Tampere-talon YouTube-kanavalla www.youtube.com/user/tamperetalo.

Lue lisää aiheesta: