Uutiset

Viron presidentti Kersti Kaljulaid keskiviikkona Tampereelle

today6.3.2017

share close

Viron presidentti Kersti Kaljulaid on puolisonsa Georgi-Rene Maksimovskin kanssa valtiovierailulla Suomessa 7.–8. maaliskuuta 2017 tasavallan presidentti Sauli Niinistön kutsumana. Toisena vierailupäivänä keskiviikkona 8.3. presidenttipari vierailee myös Tampereella, jossa presidenttiparin vierailua isännöivät kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Sanna Marin, pormestari Anna-Kaisa Ikonen sekä Tampereen teknillisen yliopiston rehtori Mika Hannula.

Kersti Kaljulaid
Kuva: Getty images[/caption]

Tampereen vierailunsa aikana presidentti Kaljulaid tutustuu Tampereen teknillisen yliopiston Kampusareenaan, älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymään SMACC:iin ja TUTLabiin. Vierailu yliopistolla huipentuu presidentti Kaljulaidin puheeseen ja keskustelutilaisuuteen, jonka teemana on Kaupunkien, yliopistojen ja yritysten yhteistyö Triple Helix.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%