Uutiset

Viron presidentti Kersti Kaljulaid keskiviikkona Tampereelle

Viron presidentti Kersti Kaljulaid keskiviikkona Tampereelle

Viron presidentti Kersti Kaljulaid on puolisonsa Georgi-Rene Maksimovskin kanssa valtiovierailulla Suomessa 7.–8. maaliskuuta 2017 tasavallan presidentti Sauli Niinistön kutsumana. Toisena vierailupäivänä keskiviikkona 8.3. presidenttipari vierailee myös Tampereella, jossa presidenttiparin vierailua isännöivät kaupunginvaltuuston puheenjohtajan Sanna Marin, pormestari Anna-Kaisa Ikonen sekä Tampereen teknillisen yliopiston rehtori Mika Hannula.

Kersti Kaljulaid
Kuva: Getty images[/caption]

Tampereen vierailunsa aikana presidentti Kaljulaid tutustuu Tampereen teknillisen yliopiston Kampusareenaan, älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymään SMACC:iin ja TUTLabiin. Vierailu yliopistolla huipentuu presidentti Kaljulaidin puheeseen ja keskustelutilaisuuteen, jonka teemana on Kaupunkien, yliopistojen ja yritysten yhteistyö Triple Helix.

Lue lisää aiheesta: