Uutiset

Ojala-Lamminrahkan alueen rakentaminen alkaa 2018

today7.3.2017

share close

Tampere ja Kangasala ovat sopineet Ojala-Lamminrahkan alueen toteutuksesta ja tärkeimmistä yhteistyöhankkeista. Rakentaminen aloitetaan vuonna 2018.

Havainnekuva Lamminrahkasta. Kuva: Tampereen kaupunki[/caption]

Tampereen ja Kangasalan 6.3.2017 tekemän sopimuksen mukaan alueiden rakentaminen käynnistyy vuonna 2018 Kangasalan puolella eritasoliittymän rakentamisella ja Tampereen puolella Ojala-Lamminrahka -pääkadun rakentamisella. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Ojalaan arviolta vuonna 2021 ja Lamminrahkaan vuonna 2023, jolloin myös Lamminrahkan koulukeskus valmistuu.
Tampere ja Kangasala toteuttavat yhdessä mm. uuden eritasoliittymän Lahdentien varteen, alueen pääkadun sekä Lamminrahkan koulukeskuksen. Kustannukset jaetaan ja toteutusta ohjaavat molempien kuntien edustajat. Myös mm. varhaiskasvatusta, vesihuoltoa ja ulkoilureitistöjä suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä.

Uudesta alueesta rakentuu  yksi Tampereen seudun merkittävimmistä asuin- ja työpaikka-alueista. Lamminrahkaan rakentuu koti 8 000 asukkaalle, Tampereen puolelle Ojalaan 5 000 asukkaalle. Kokonaisuus vastaa Tampereen puoleisen Vuoreksen asukasmäärää.

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%