Uutiset

Terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilu alkaa Tampereella 10. maaliskuuta

Terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilu alkaa Tampereella 10. maaliskuuta

Terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilu alkaa Tampereella 10. maaliskuuta.Silloin kokeilualueen asukkaat voivat valita, haluavatko siirtyä kokeiluun ilmoittautuneen yksityisen palveluntuottajan asiakkaaksi vai jatkaa nykyisen terveysasemansa palveluissa.
Asukas voi halutessaan vaihtaa myös jollekin toiselle kaupungin terveysasemalle.

Tampereella kokeiluun osallistuu 22 700 asukasta, jotka asuvat 33530 ja 33710 postinumeroalueilla. Valinnanvapaus koskee perusterveydenhuollon vastaanottotoimintaa. Kokeilussa tästä palvelusta käytetään nimeä omatiimi-palvelu, joka tarkoittaa lääkärin, sairaan- tai terveydenhoitajan, fysioterapeutin, mielenterveys- ja päihdetyön ja sosiaaliohjauksen palveluita.

 

 

Kaikkiin kokeilualueen kotitalouksiin lähetetään 10.3. postitse esite, jossa kerrotaan valintaoikeudesta sekä ohjeet valinnan tekemisestä.

Lue lisää aiheesta: