Uutiset

Tasa-arvoista vihkimistä puolustavat papit aloittivat postikorttikampanjan

today8.3.2017

share close

Kymmenet evankelisluterilaisen kirkon papit haastavat suomalaiset mukaan puolustamaan kaikkien oikeutta kirkolliseen vihkimiseen. Papit tasa-arvoisen kirkollisen vihkimisen puolesta –ryhmä toivoo ripeyttä kirkon päätöksentekoon ja haluaa pikaisesti muutoksen kirkon nykyiseen avioliittokäytäntöön, jota ryhmä pitää eriarvoistavana ja syrjivänä.

Eri puolilta Suomea olevat papit lanseeraavat postikorttikampanjan, jossa suomalaisia kehotetaan lähettämään omalle piispalleen postikortti. Postikortissa on valmis teksti, jossa toivotaan että kirkko vihdoin vihkisi myös samaa sukupuolta olevat pariskunnat. Vaikka piispat ovat kehottaneet odottamaan kirkolliskokouksen päätöstä, monet evankelis-luterilaisen kirkon papit ovat valmiita vihkimään kaikki pariskunnat.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%