Uutiset

Lentoliikenteen lakko toteutuu 10.3. – Perjantaina ajoissa kentälle

today9.3.2017

share close

Maapalvelu- ja turvatarkastushenkilöstö on lakossa perjantaina 10. maaliskuuta kello 15–19.  Matkustajia pyydetään tulemaan Helsinki-Vantaalle ajoissa jo aamusta allkaen.

Häiriöt kohdistuvat useiden lentoyhtiöiden ja lentoasemien liikenteeseen. Lennot voivat perjantain aikana myöhästellä koko päivän. Matkustajia pyydetään varautumaan ruuhkiin ja jonotukseen  niin Helsinki-Vantaan kuin maakuntienkin lentoasemilla.

Finavian mukaan on tärkeää, että  matkustajat tulevat lentoasemalle runsaasti etuajassa jo aamusta alkaen. Lisäksi matkustajia pyydetään aktiivisesti seuraamaan oman lentoyhtiön tiedotusta ja ohjeita.

Finnair on tiedotteessaan ilmoittanut, että se joutuu lakon vuoksi perumaan useita lentoja. Yhtiön kotisivuilla on tietoa myös lentojen aikataulumuutoksista sekä siitä, miten Finnairin matkustajien kannattaa varautua matkatavaroiden kuljettamiseen ja lentokoneruokailuun.

Finavia ja muut lentoaseman toimijat tekevät yhdessä kaikkensa, että mahdollisen lakon vaikutukset lentoliikenteeseen pysyisivät maltillisina. Finavian HELperit  auttavat ja neuvovat Helsinki-Vantaan matkustajia työnseisauksen ajan.

Reaaliaikaiset lähtevien ja saapuvien lentojen tiedot saa kunkin lentoaseman kotisivulta. Alla suorat linkit lentotietoihin:

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%