Uutiset

Maakuntauudistukseen liittyvät yhteistoimintaneuvottelut alkavat

today9.3.2017

share close

Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstösiirtoihin liittyvät yhteistoimintaneuvottelut käynnistyvät Pirkanmaan alueella. Uusi maakuntaorganisaatio aloittaa 1.1.2019. Uuteen maakuntaan siirtyy henkilöstöä Pirkanmaan kunnista, Pirkanmaan ELY-keskuksesta, Aluehallintovirastosta, Pirkanmaan TE-toimistosta, Pirkanmaan liitosta, Pirkanmaan pelastuslaitoksesta ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

Maakuntauudistusta valmistellaan parhaillaan laajalla asiantuntijajoukolla. Tärkeä osa valmistelua on henkilöstö ja sen siirtyminen tulevan organisaation palvelukseen.Valtakunnallisen sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa luovutuksen piirissä oleva henkilöstö siirtyy maakunnan, maakunnallisten palveluntuottajien tai valtakunnallisesti organisoitujen tukipalveluiden tuottajan palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä liikkeen luovutuksen periaatteiden mukaisesti. Yhteistoimintaneuvotteluissa käsitellään luovutuksen suunniteltua ajankohtaa ja periaatteita, henkilöstölle aiheutuvia oikeudellisia, taloudellisia ja sosiaalisia seurauksia sekä henkilöstöä koskevia toimenpiteitä.

Kesällä 2017 aloittaa maakuntauudistukseen liittyvä väliaikaishallinto, jonne henkilöstö ei vielä siirry.

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%