Uutiset

Näsinkalliolta eritasoliittymän kautta tunneliin? Vaihtoehdot puntarissa maanantaina.

Näsinkalliolta eritasoliittymän kautta tunneliin? Vaihtoehdot puntarissa maanantaina.

Tampereen kaupunginhallituksen suunnittelukokous käsittelee ensi maanantaina 13.3. 2017 maanalaisen eritasoliittymän ja katuverkkoyhteyden sekä Kunkun parkin ajoyhteysvarauksen suunnittelua ja toteutuksen valmistelun käynnistämistä.

Suunnitteilla on keskustan maanalainen eritasoliittymä Rantatunneliin ja ajoyhteydet tunnelista katuverkkoon ja Kunkun parkkiin. Kunkun parkin kilpailutusta ei voi käynnistää ellei kaupungilla ole linjausta ja ratkaisua yhteyden toteuttamisesta rantatunnelin eritasoliittymästä.

Keskustan eritasoliittymän toteutus palvelisi myös toisen merkittävän kehitysohjelman toteutumista. Keskustan eritasoliittymän toteutuksesta syntyvällä louheella voidaan toteuttaa osa Hiedanrannan katuraitiotien linjauksen mukaisesta järveen toteutettavasta täytöstä.