Uutiset

Näsinkalliolta eritasoliittymän kautta tunneliin? Vaihtoehdot puntarissa maanantaina.

today10.3.2017

share close

Tampereen kaupunginhallituksen suunnittelukokous käsittelee ensi maanantaina 13.3. 2017 maanalaisen eritasoliittymän ja katuverkkoyhteyden sekä Kunkun parkin ajoyhteysvarauksen suunnittelua ja toteutuksen valmistelun käynnistämistä.

Suunnitteilla on keskustan maanalainen eritasoliittymä Rantatunneliin ja ajoyhteydet tunnelista katuverkkoon ja Kunkun parkkiin. Kunkun parkin kilpailutusta ei voi käynnistää ellei kaupungilla ole linjausta ja ratkaisua yhteyden toteuttamisesta rantatunnelin eritasoliittymästä.

Keskustan eritasoliittymän toteutus palvelisi myös toisen merkittävän kehitysohjelman toteutumista. Keskustan eritasoliittymän toteutuksesta syntyvällä louheella voidaan toteuttaa osa Hiedanrannan katuraitiotien linjauksen mukaisesta järveen toteutettavasta täytöstä.

 

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%