Uutiset

Kankaanpään murhaepäilty vaikenee tekotavasta ja motiivista

Kankaanpään murhaepäilty vaikenee tekotavasta ja motiivista

Kankaanpäässä 2.3.2017 paljastuneesta henkirikoksesta epäilty ei ole toistaiseksi selvittänyt asiaa esitutkinnassa eikä esimerkiksi teon motiiviin ole saatu selvitystä. Alkoholin tai muiden huumaavien aineiden vaikutusta asiaan tutkitaan eikä laboratoriovastauksia ole vielä saatu.  Rikoksesta epäillyn kuulusteluja pyritään jatkamaan ensi viikolla.

Esitutkinnassa on kuulusteltu henkilöitä todistajina tapahtumien selvittämiseksi sekä puhutettu laaja joukko henkilöitä, joilla saattaa olla havaintoja asiaan liittyen. Esitutkinta jatkuu edelleen mm. teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluilla rikokseen johtaneiden syiden ja tarkan tapahtumakulun selvittämiseksi.

Satakunnan käräjäoikeus asetti syytteen noston määräpäiväksi 10.5.2017.

 

Lue lisää aiheesta: