Uutiset

Pirkanmaan Osuuskaupan Tutustu työelämään ja tienaa -haku käynnissä

Pirkanmaan Osuuskaupan Tutustu työelämään ja tienaa -haku käynnissä

Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kesällä nuorille 650 Tutustu ja tienaa -harjoittelupaikkaa. Haku on nyt käynnissä ja päättyy maaliskuun lopussa. Harjoitteluun otetaan 14–17-vuotiaita tai saman kalenterivuoden aikana 14 vuotta täyttäviä nuoria, jotka eivät aiemmin ole työskennelleet kaupan alalla. Harjoittelu kestää kaksi viikkoa, yhteensä kymmenen työpäivää ja ajoittuu kesä–elokuulle.

Pirkanmaan Osuuskauppa osallistuu valtakunnalliseen kesäharjoitteluohjelmaan jo 19. kerran. Aiempien kesien aikana arvokasta työkokemusta osuuskaupan toimipaikoissa on saanut noin 7 400 pirkanmaalaista nuorta. Kesäharjoittelun tavoitteena on tarjota nuorelle mahdollisimman laaja kuva kaupan toiminnasta. Harjoittelupaikkoja tarjoavat osuuskaupan Prismat, S-marketit, Salet, Kodin Terra, Tampereen Sokos, Marks & Spencer sekä Emotionit.

Tulevana kesänä osuuskauppa tarjoaa lisäksi 500 kesätyöpaikkaa yli 18-vuotiaille. Täysi-ikäisten osalta haku on päättynyt.