Uutiset

Poliisi tutkii useita tulipaloja Kangasalla

Poliisi tutkii useita tulipaloja Kangasalla

Kangasalla on ollut viimeisen viikon aikana useita tulipaloja, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi.

Tiistaina 7.3.2016 Paatsamankujalla paloi yhden aikaan yöllä ajoneuvo.

Seuraava palo yritettiin sytyttää sunnuntaina 12.3.2017 aamuyöllä Kuussalontien varressa ollut ajoneuvo. Samoihin aikoihin sytytettiin toinen ajoneuvo tuleen läheisellä Isolukontiellä, talon nro 6 parkkipaikalla. Molemmat teot havaittiin aamuyöllä kolmen jälkeen.

Maanantaina 13.3.2017 neljän aikaan aamuyöllä sytytettiin kaksi ajoneuvoa tuleen. Toinen ajoneuvoista oli ollut pysäköitynä Kuussalontiellä kadun varrella ja toinen Harjunsalontie 3 pysäköintialueella.

Tiistaina 14.3.2017 epäillään sytytetyn tahallaan tuleen tyhjillään ollut omakotitalo osoitteessa Kangasalantie 831. Palo havaittiin yöllä kahden aikaan yöllä.

Kaikki nämä teot ovat tapahtuneet maantieteellisesti pienen alueen sisällä.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja näihin tekoihin liittyen. Vihjeitä voi soittaa Kangasalan tutkinnan numeroon 0295445475. Lisäksi vihjeitä ja tietoja voi ilmoittaa myös vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi ja 0800-90022.

Lue lisää aiheesta: