Uutiset

Asukas- ja yrityspysäköintialueet laajenevat Tampereella

today15.3.2017

share close

Tampereen keskustan asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee Kalevan alueelle 1.4.2017 alkaen. Kesän aikana uusi asukas- ja yrityspysäköintialue tulee myös Kaakinmaalle ja Tammelan sekä Amurin asukas- ja yrityspysäköintialueita laajennetaan. Yleiset pysäköintipaikat näillä alueilla muuttuvat joko asukas- ja yrityspaikoiksi tai aikarajoitteisiksi. Asukas- ja yrityspysäköintiluvat haetaan sähköisesti eParking-sovelluksen kautta 20.3.2017 alkaen.

Asukas- ja yrityspysäköintialueilla asuvat henkilöt ja toimivat yritykset ja yhteisöt voivat lunastaa käyttöönsä pysäköintiluvan, joka oikeuttaa pysäköimään asukas- ja yrityspysäköintiin merkityille paikoille ilman aikarajoitusta tai erillistä maksua. Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty pysäköintipaikkaa osoittavaan liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on alueen tunnuskirjain.

Asukas- ja yrityspysäköintilupaa haettaessa rekisteröidytään eParking-sovellukseen osoitteessa https://eparking.fi. Hakijalta tarkistetaan luvan saantiedellytysten täyttyminen. Pysäköintilupa on voimassa, kun lupaehdot täyttyvät ja lupamaksu on suoritettu. Asukaspysäköintilupa maksaa 186 € vuodessa tai 17,98 € kuukaudessa ja yrityspysäköintilupa 434 € vuodessa.

Yksityiset henkilöt voivat lunastaa yhden ja yritykset viisi lupaa. Yksityinen henkilö voi liittää lupaansa kahden ajoneuvon rekisteritunnukset ja yritys kolmen. Jos lupaan on liitetty useampia ajoneuvoja, on pysäköitävän ajoneuvon rekisteritunnus aktivoitava eParking-sovelluksella tai iPhone- tai Android kännykkään ladattavilla sovelluksilla. Pysäköintitunnuksella voi pysäköidä vain yhden ajoneuvon kerrallaan.

Asukas- ja yrityspysäköintilupia voi hakea edelleen myös pysäköinninvalvonnan toimistolla, osoitteessa Frenckellinaukio 2 B. Toimistolla hakijan tiedot liitetään sähköiseen järjestelmään. Paperisten lupien käytöstä luovutaan.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%