Uutiset

Korkeakoulujen yhteishaku käynnissä

today15.3.2017

share close

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteishaun II hakuaika on alkanut keskiviikkona 15.3.2017. Hakuaika jatkuu keskiviikkoon 5.4.2017 klo 15.00 saakka.

Tampereen ammattikorkeakoulussa on kevään yhteishaussa tarjolla 32 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja kuusi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Aloituspaikkoja ensi syksynä alkaviin koulutuksiin on yhteensä yli 1800, kuudella eri koulutusalalla.

Tampereen yliopiston tutkinto-ohjelmissa tarjolla on yhteensä lähes 1400 opiskelupaikkaa ylioppilastutkintotodistuksen ja/tai valintakokeen perusteella valittaville. Osa näistä opiskelupaikoista on varattu ensikertalaisille hakijoille. Lisäksi opiskelijoita valitaan tutkinto-ohjelmiin myös avoimien tai erillisten yliopisto-opintojen perusteella. Yhteishaussa haetaan myös Tampereen yliopiston suomenkielisiin maisterikoulutuksiinsuorittamaan pelkkää ylempää korkeakoulututkintoa. Näihin koulutuksiin voivat hakeutua hakijat, jotka ovat jo suorittaneet alemman korkeakoulututkinnon tai suorittavat sen määräaikaan mennessä.

Tampereen teknilliseen yliopistoon voi hakea yhteishaun hakuaikana diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnan (DIA) hakukohteisiin, tekniikan ja arkkitehtuurin maisteriohjelmien hakukohteisiin sekä Suomessa ainutlaatuiseen englanninkieliseen tekniikan kandidaatinohjelmaan.

Hakeminen tutkinto-ohjelmiin ja maisterikoulutuksiin tapahtuu Opintopolku-portaalissa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%