Uutiset

Uusi linja-autojen reittiopas Hämeenlinnan seudulle

Uusi linja-autojen reittiopas Hämeenlinnan seudulle

Uusi Reittiopas on otettu käyttöön Hämeenlinnan seudulla. Digitransit on HSL:n (Helsingin seudun liikenne) ja Liikenneviraston luoma uuden ajan Reittiopas, joka toimii tietokoneella ja älypuhelimella.

Uudesta Reittioppaasta löytyy lippu- ja maksujärjestelmä Waltin reitti- ja aikataulutiedot, jotka ovat käytössä Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen alueella. Reittioppaassa voi valita lähtöpaikan joko kirjoittamalla itse tai käyttämällä paikannusta. Hakuja voi tehdä nopeammiksi tallentamalla omat suosikkipaikkansa. Myös esimerkiksi kävelyn ja vaihtojen määrää voi säädellä haluamakseen.

Reitti- ja aikataulutiedoissa saattaa ilmetä alkuvaiheessa joitain puutteita. Lisäksi bussien käyttäjiä muistutetaan, että välipysäkeille esitetyt aikataulutiedot ovat arvioita bussin saapumisajasta. Toteutuvaan saapumisaikaan vaikuttavat mm. keli ja muut liikenneolosuhteet.

Pääset uuteen Reittioppaaseen tästä->