Uutiset

Kaahausta Lempäälässä - Poliisi pysäytti -94 syntyneen kuljettajan

Kaahausta Lempäälässä - Poliisi pysäytti -94 syntyneen kuljettajan

Poliisi sai olla keskiviikkona tarkkana Pirkanmaan liikenteessä.

Lempäälässä tapahtui törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kun valtatiellä 3 Kuljun rampista liittyi partion eteen henkilöauto silminnähden kovalla nopeudella. Henkilöauton nopeudeksi mitattiin 161 km/h. Ajoneuvo pysäytettiin ja sitä kuljettanut vuonna 1994 syntynyt mieskuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapahtuma-aikaan tieosuudella oli huomattavan vilkas liikenne ja ajoradalla oli lunta ja jäätä.

Nokialla poliisi tapasi Öljytiellä kortittoman henkilöauton kuljettajan. 1980-luvulla syntynyt mies oli tavattu auton ratista kortitta kaksi kertaa aiemminkin vuoden sisällä.