Uutiset

Popedalla 40-vuotisjuhlakonsertti Hartwall-areenalla marraskuussa

Popedalla 40-vuotisjuhlakonsertti Hartwall-areenalla marraskuussa

Kuva: Lars Johnson[/caption]

40-vuotista uraansa tänä vuonna juhliva Popeda esiintyy Hartwall-areenassa 25. marraskuuta. Yhtyeen uran suurimmalla keikalla kuullaan kappaleita alkutaipaleelta tähän päivään. Luvassa on tuhti Popeda-ilta, jossa keskitytään itse yhtyeeseen ja sen tuotantoon selkeällä konseptilla: Kato beibi tarkkaan, tästä lähtee rock’n’roll! Liput Popeda 40 -keikalle tulevat myyntiin torstaina 16.3.

Perjantaina 17.3. julkaistaan yhtyeen 40-vuotisjuhlalevy Haista Popeda!. Uuden Haista Popeda! -albumin lisäksi Tampereella vuonna 1977 perustettu legendaarinen yhtye on julkaissut mittavan uransa aikana 19 muuta studioalbumia, kolme livealbumia, kuusi kokoelma-albumia ja valtavan määrän singlejä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Kuuma kesä, Tahdotko mut tosiaan, Matkalla Alabamaan, Kersantti Karoliina, Kakskytä centtiä ja Kaasua komisaario Peppone. Suomirockin ikoniksi muodostuneen Pate Mustajärven lisäksi nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat kitaristi Costello Hautamäki, basisti Jyrki K. Melartin, pianisti Pate Kivinen ja rumpali Lacu Lahtinen.

Areenakeikan ja uuden albumin lisäksi bändiä juhlitaan tänä vuonna myös kirjalla. 600-sivuinen bändihistoriikki Popeda - Nelkytä vuotta julkistetaan 17.10. Kirjailijana toimii Vesa Kontiainen, joka on kirjoittanut Suomi-rockin legendasta aikaisemminkin.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>