Uutiset

Popedalla 40-vuotisjuhlakonsertti Hartwall-areenalla marraskuussa

today16.3.2017

share close

Kuva: Lars Johnson[/caption]

40-vuotista uraansa tänä vuonna juhliva Popeda esiintyy Hartwall-areenassa 25. marraskuuta. Yhtyeen uran suurimmalla keikalla kuullaan kappaleita alkutaipaleelta tähän päivään. Luvassa on tuhti Popeda-ilta, jossa keskitytään itse yhtyeeseen ja sen tuotantoon selkeällä konseptilla: Kato beibi tarkkaan, tästä lähtee rock’n’roll! Liput Popeda 40 -keikalle tulevat myyntiin torstaina 16.3.

Perjantaina 17.3. julkaistaan yhtyeen 40-vuotisjuhlalevy Haista Popeda!. Uuden Haista Popeda! -albumin lisäksi Tampereella vuonna 1977 perustettu legendaarinen yhtye on julkaissut mittavan uransa aikana 19 muuta studioalbumia, kolme livealbumia, kuusi kokoelma-albumia ja valtavan määrän singlejä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Kuuma kesä, Tahdotko mut tosiaan, Matkalla Alabamaan, Kersantti Karoliina, Kakskytä centtiä ja Kaasua komisaario Peppone. Suomirockin ikoniksi muodostuneen Pate Mustajärven lisäksi nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat kitaristi Costello Hautamäki, basisti Jyrki K. Melartin, pianisti Pate Kivinen ja rumpali Lacu Lahtinen.

Areenakeikan ja uuden albumin lisäksi bändiä juhlitaan tänä vuonna myös kirjalla. 600-sivuinen bändihistoriikki Popeda – Nelkytä vuotta julkistetaan 17.10. Kirjailijana toimii Vesa Kontiainen, joka on kirjoittanut Suomi-rockin legendasta aikaisemminkin.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%