Uutiset

Tesomalla vietetään uuden jäähallin harjannostajaisia

Tesomalla vietetään uuden jäähallin harjannostajaisia

Tesoman uuden jäähallin toteuttavat samat tekijät kuin vuonna 2016 valmistuneen Tesoman palloiluhallin.[/caption]

Tesomalla juhlitaan torstaina 16.3. uuden jäähallin harjannostajaisia. Vuoden mittaisen rakennusprojektin on määrä valmistua alkukesästä ja jäävuorot alkavat pyöriä täydellä teholla jo elokuussa.

Hallin rakennusprojektin toteuttavat samat tekijät kuin syksyllä 2016 valmistuneen Tesoman palloiluhallin.

Uusi jäähalli tarjoaa normaalit harjoitus- ja pelikäyttöön soveltuvat tilat ja samalla myös upeat puitteet erilaisille tapahtumille. Halliin tulee 1500 katsomopaikkaa. Osa katsomopaikoista tulee kahvioon, josta on suora näköyhteys kaukaloon. Jäähallin tilaohjelmassa on myös kuntosali, joka tulee olemaan kenen tahansa käytössä matkakortilla.

Teräsrakenteisen hallin energiatekniikassa on pyritty parantamaan energiatehokkuutta aiempaan 1980-luvun halliin nähden. Yksi uusi erikoisuus on katolle sijoitettavien aurinkopaneleiden hyödyntäminen energiantuotannossa. Kyseessä on pienimuotoinen kokeilu, jonka on tarkoitus olla lähinnä täydentävä elementti.

Uudisrakennuksen ulkoasuun on kiinnitetty huomiota. Yhdessä aiemmin valmistuneen palloiluhallin kanssa Tesomalle luodaan viihtyisää, elävää ja uutta arkkitehtuuria.

Lue lisää aiheesta: