Uutiset

Tohlopin suuren poliisioperaation syy selvisi

Tohlopin suuren poliisioperaation syy selvisi

Tampereen Tohlopin sunnuntaisen suuren poliisioperaation selvitystyö on siirtynyt Tampereen poliisiaseman rikostutkintaan. Tilanne lähti liikkeelle siitä, että poliisioperaation kohdehenkilö oli itse soittanut hätäkeskukseen puhelun, jonka johdosta poliisille tuli tehtäväksi mennä paikalle. Poliisin tietojärjestelmistä selvisi, että kohdehenkilöllä on luvallisia ampuma-aseita ja tilannearvion vuoksi poliisi varautui siihen, että aseita mahdollisesti käytetään.

Tilanne ratkesi kuitenkin ilman, että aseita otettiin esille. Aseet ovat poliisin hallussa ja seuraavaksi selvitetään, onko henkilö sopiva pitämään hallussaan ampuma-aseita. Tohlopissa  oli 19.3. alkuillasta paikalla paikalla useampia poliisin yksiköitä rynnäkkövarustuksessa.

Lue lisää aiheesta: