Uutiset

Tohlopin suuren poliisioperaation syy selvisi

today20.3.2017

share close

Tampereen Tohlopin sunnuntaisen suuren poliisioperaation selvitystyö on siirtynyt Tampereen poliisiaseman rikostutkintaan. Tilanne lähti liikkeelle siitä, että poliisioperaation kohdehenkilö oli itse soittanut hätäkeskukseen puhelun, jonka johdosta poliisille tuli tehtäväksi mennä paikalle. Poliisin tietojärjestelmistä selvisi, että kohdehenkilöllä on luvallisia ampuma-aseita ja tilannearvion vuoksi poliisi varautui siihen, että aseita mahdollisesti käytetään.

Tilanne ratkesi kuitenkin ilman, että aseita otettiin esille. Aseet ovat poliisin hallussa ja seuraavaksi selvitetään, onko henkilö sopiva pitämään hallussaan ampuma-aseita. Tohlopissa  oli 19.3. alkuillasta paikalla paikalla useampia poliisin yksiköitä rynnäkkövarustuksessa.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%