Uutiset, Yleinen

Ilves saavutti osakeantinsa minimitavoitteen - uusi hallitus valitaan 3.4.

Ilves saavutti osakeantinsa minimitavoitteen - uusi hallitus valitaan 3.4.

Ilves-Hockey Oy:n suunnatun osakeannin minimitavoite täyttynyt. Helmikuussa käynnistetyn  annin minimitavoitteeksi asetettiin 300 000 osaketta, jotka on nyt merkitty. Yhtiö on jatkossa tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtä yksittäistä pääomistajaa. Osakeanti jatkuu edelleen suunnatusti, ja seuraavan vaiheen tavoitteena on saavuttaa 400 000 merkityn osakkeen raja. Kolmannessa vaiheessa kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Anti jatkuu, jotta yhtiön taloudellista tilaa pystytään entisestään vakauttamaan. Ilves-Hockey Oy järjestää 3.4.2017 ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa yhtiölle valitaan uusi hallitus. Tällä hetkellä kolmehenkiseen tilapäiseen hallitukseen kuuluvat Risto Jalo, Petri Hietanen ja Jukka Hirsimäki.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>