Uutiset

Tampere-Pirkkalan tarjonta paranee

Tampere-Pirkkalan tarjonta paranee

Tampere-Pirkkalan lentokentän kansainväliset yhteydet paranevat, kun yhteydet Budapestiin, Bremeniin ja Riikaan alkavat vielä tämän kuun aikana. Pirkkalaan nyt palaava RyanAir lentää sunnuntaista alkaen kahdesti viikossa Budapestiin ja kahdesti viikossa Bremeniin. Molempia reittejä lennetään lokakuun loppuun saakka.

AirBaltic aloittaa ensi maanantaina lennot Riikaan kuudesti viikossa. Riian myötä Tampere-Pirkkala saa Helsingin ja Tukholman lisäksi kolmannen hub-lentoaseman eli vaihdollisten lentojensa solmukohdan. Aamulento Riikaan avaa kymmeniä yhteyksiä eri puolille Eurooppaa.

Lisäksi Finnair lentää Tampere-Pirkkalasta viidesti päivässä Helsinkiin ja SAS neljästi Tukholmaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>