Uutiset

Akaan Seutu: Kesä ei riitä Keskustan koulun korjauksiin

Akaan Seutu: Kesä ei riitä Keskustan koulun korjauksiin

Akaan Keskustan koulun korjaukset tulevat venymään kesän yli, kirjjoittaa Akaan Seutu. Suuri osa Keskustan koulun lattioista on avattava reilu vuosi sitten valmistuneessa peruskorjauksessa tapahtuneiden virheiden vuoksi.

Tutkimuksissa on huomattu, että muovimattoja on asennettu kostean betonivalun päälle liian aikaisin. Keskustan koululle saadaan vuokrattua siirrettävät parakit toukokuun alussa, jolloin myös korjaustyöt saatetaan alkuun.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>