Uutiset

Jalankulkija kuoli jäätyään auton alle Orivedellä

Jalankulkija kuoli jäätyään auton alle Orivedellä

Torstaina aamupäivällä 23.3.2017 Oriveden Keskustiellä tapahtuneen autoilijan ja kahden jalankulkijan suojatieonnettomuuteen on saatu esitutkinnassa lisäselvyyttä, tiedottaa poliisi. Toinen, vuonna 1948 syntynyt paikkakuntalaisnainen, menehtyi myöhemmin sairaalassa tilanteessa saamiinsa vammoihin.

Onnettomuus tapahtui Keskustiellä tapahtui torstaina 23.3.2017 noin kello 10.49 aikaan. Vuonna 1938 syntynyt paikkakuntalainen nainen kuljetti henkilöautoa Keskustiellä etelän suunnasta pohjoisen suuntaan ja törmäsi suojatietä ylittäneisiin kahteen henkilöön. Paikkakuntalaiset vuonna 1948 syntynyt nainen ja vuonna 1951 syntynyt mies loukkaantuivat tilanteessa siten, että heidät kuljetettiin ambulanssilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisin tutkintanimikkeet ovat esitutkinnassa tarkentuneet ja tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena, vammantuottamuksena ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi jatkaa tapahtumien yksityiskohtaisempaa selvittelyä. Tapahtumaan ei epäillä liittyvän kuljettajan osalta ylinopeutta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>