Uutiset

Tampere toimi oikein päiväkotijupakassa

Tampere toimi oikein päiväkotijupakassa

Tampereen kaupunki toimi voimassa olleen lainsäädännön ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjauksen mukaan yksityisen ABC Päiväkodin tapauksessa vuonna 2011, kun se sai tiedon yksityisen elinkeinonharjoittajan saamasta tuomiosta, toteaa Tampereen kaupungin sisäisen tarkastuksen raportti.

Kaupungin katsotaan kuitenkin epäonnistuneen päiväkodin toiminnan valvonnassa. Kaupunki kielsi tämän vuoden tammikuussa pitämästä lapsia päiväkodissa aluehallintoviraston ohjauksen perusteella, kun havaittiin, että päiväkodin toiminnassa ei noudatettu kaupungin sille asettamia ehtoja.

Tarkastusraportissa esitetään useita yksilöityjä kehittämistoimia, joilla jatkossa varmistetaan kaupungin valvonnan riittävyyttä ja tuloksellisuutta.

Varhaiskasvatuksen valvonnan resursseja Tampereen kaupunki lisää jo tänä keväänä, kun yksikössä aloittaa työnsä yksi uusi työntekijä. Valvontayksikkö on jo viime syksynä tarkentanut valvontakäytäntöjään ja lisännyt ennalta ilmoittamattomia tarkastuksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>