Uutiset

Tampere toimi oikein päiväkotijupakassa

today24.3.2017

share close

Tampereen kaupunki toimi voimassa olleen lainsäädännön ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ohjauksen mukaan yksityisen ABC Päiväkodin tapauksessa vuonna 2011, kun se sai tiedon yksityisen elinkeinonharjoittajan saamasta tuomiosta, toteaa Tampereen kaupungin sisäisen tarkastuksen raportti.

Kaupungin katsotaan kuitenkin epäonnistuneen päiväkodin toiminnan valvonnassa. Kaupunki kielsi tämän vuoden tammikuussa pitämästä lapsia päiväkodissa aluehallintoviraston ohjauksen perusteella, kun havaittiin, että päiväkodin toiminnassa ei noudatettu kaupungin sille asettamia ehtoja.

Tarkastusraportissa esitetään useita yksilöityjä kehittämistoimia, joilla jatkossa varmistetaan kaupungin valvonnan riittävyyttä ja tuloksellisuutta.

Varhaiskasvatuksen valvonnan resursseja Tampereen kaupunki lisää jo tänä keväänä, kun yksikössä aloittaa työnsä yksi uusi työntekijä. Valvontayksikkö on jo viime syksynä tarkentanut valvontakäytäntöjään ja lisännyt ennalta ilmoittamattomia tarkastuksia.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%