Uutiset

Tohlopinrannasta löytyi pahoinpidelty mies - poliisi pyytää havaintoja

Tohlopinrannasta löytyi pahoinpidelty mies - poliisi pyytää havaintoja

Tampereen Tohlopinrannassa tapahtui perjantaina aamuyöllä klo 02.38 pahoinpitely. 28-vuotias uhriksi joutunut mies oli kävellyt toisen miehen kanssa Tohlopinrannasta Winterin alueelle johtavalla kävelytiellä. Mediapoliksen alikulkutunnelin jälkeen heitä vastaan oli kävellyt tuntematon mies, joka oli pyytänyt tupakkaa. Kaksikolla ei ollut tupakkaa tarjota pyytäjälle. Tämän jälkeen tupakan pyytäjä oli lyönyt asianomistajaa takaraivoon. Osuman päähänsä saanut mies kaatui ojaan, jossa hän edelleen makasi ambulanssin ja poliisin saavuttua paikalle.

Lyöjä poistui Winteriin suuntaan eikä häntä etsinnöistä huolimatta tavattu. Ambulanssi kuljetti asianomistajan Acutaan jatkotutkimuksiin. Rikosilmoitus on kirjattu pahoinpitelystä.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tekijästä, jotka voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Pahoinpitelystä epäilty mies on n. 30-vuotias, n. 190cm pitkä ja vaaleahiuksinen. Tapahtumahetkellä hänellä oli yllään musta huppari ja siniset farkut.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>