Yleinen

Tredu vahvistaa yhteistyötä Lempäälän kanssa

Tredu vahvistaa yhteistyötä Lempäälän kanssa

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu kehittää työelämäyhteistyötään vahvistamalla toimintaansa kumppanuussopimuksella Lempäälän kunnan kanssa. Tavoitteena on kehittää alueen elinkeinoelämää, työllisyyden hoitoa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Myös alueen yrittäjäjärjestöt pyritään sitouttamaan yhteiseen toimintaan.Yhteistyön vahvistamisesta päätti Tampereen kaupungin osaamis-ja elinkeinolautakunta. Myös Nokian ja Ylöjärven kaupunkien kanssa on tehty samankaltainen kumppanuussopimus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>