Uutiset

AL: Hervannan taposta epäilty afrikkalaismies vangittiin

AL: Hervannan taposta epäilty afrikkalaismies vangittiin

Tampereella Hervannassa tapahtuneesta taposta epäilty 31-vuotias afrikkalaismies on vangittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa maanantaina 27.3. vangitsemisen käsittelyssä, kertoo Aamulehti.

30-vuotias pirkanmaalainen mies kuoli väkivaltaisesti viime torstaina yksityisasunnossa Hervannassa. Mies ei asunut itse asunnossa. Epäilty tuli poliisin tutkimusten mukaan rikospaikka-asuntoon Sähkökadun varressa vähän ennen tekoa.

Aamulehden tietojen mukaan rikospaikka-asunto paljastui tapon tutkinnassa huumausainekaupan keskukseksi.Poliisi esittää vangittavaksi huumausainerikoksesta epäiltynä myös kantasuomalaisen pariskunnan, jonka asunnosta tapettu löytyi. Miehen ja naisen vangitsemista käsitellään vielä maanantaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Pariskunta pidätettiin perjantaina taposta epäiltynä, mutta heidät vapautettiin tappoepäilystä.

Aamulehden juttu ->

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>