Uutiset

Hervannan taposta epäiltyä vaaditaan vangittavaksi

Hervannan taposta epäiltyä vaaditaan vangittavaksi

Poliisi vaatii vangittavaksi miestä epäiltynä Hervannan viimeviikkoisesta henkirikoksesta. Asiaa tutkitaan tappona, kertoo tutkinnanjohtaja Joni Länsipuro STT:lle. Vangitsemisoikeudenkäynti alkoi kello 13.

Hieman yli 30-vuotias pirkanmaalainen mies kuoli väkivaltaisesti viime torstaina yksityisasunnossa Hervannassa. Mies ei asunut itse asunnossa.

Länsipuro kertoo, että asunnonhaltijat olivat aluksi kiinniotettuina, mutta heillä ei ole osuutta asiaan. Hätäkeskus sai ilmoituksen kahdeksan aikaan illalla.

Tapahtumien kulku ei ole Länsipuron mukaan vielä täysin selvä. Hänen mukaansa asunnossa oli ensin ollut uhrin lisäksi neljä ihmistä. Myöhemmin asuntoon tuli ulkopuolisia, myös taposta epäilty noin 30-vuotias afrikkalaistaustainen mies, Länsipuro kertoo.

– Sitten oli tapahtumaketju, jonka seurauksena uhri on kuollut.

Länsipuro ei kommentoi tekotapaa. Hän kuitenkin sanoo, että tilanne oli nopeasti ohi. Poliisille ei ole vielä selvää, mikä ulkopuolisten ihmisten suhde asunnossa olleisiin oli tai miksi he ovat asuntoon tulleet.

Taposta epäilty otettiin kiinni perjantaipäivän aikana.

Aamulehden tietojen mukaan asunnossa on harjoitettu huumekauppaa. Länsipuro vahvistaa, että poliisi tutkii asiaa.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>