Uutiset

Hämeenlinnassa alkaa kaksi merkittävästi liikennettä haittaavaa kadunrakennustyötä

Hämeenlinnassa alkaa kaksi merkittävästi liikennettä haittaavaa kadunrakennustyötä

Hämeenlinnan kaupunki aloittaa keväällä 2017 kaksi merkittävästi liikennettä haittaavaa kadunrakennustyötä: Hopeaseppien sillan peruskorjaus (Paasikiventien vesistösilta)
sekä Palokunnankadun saneeraus välillä Wetterhoffinkatu-Sibeliuksenkatu.

Hopeaseppien sillan korjaustyöt alkavat huhtikuun loppuun mennessä. Urakka kestää arviolta lokakuun 2017 loppuun saakka.

Palokunnankadun saneeraus alkaa toukokuussa ja työt kestävät arviolta syyskuun 2017 loppuun.

Työmaat haittaavat liikennettä Paasikiventiellä välillä Kasarmikatu-Keinusaarentie sekä Palokunnankadulla välillä Wetterhoffinkatu/Linnankatu-Sibeliuksenkatu. Hopeaseppien sillan kevyen liikenteen väylä joudutaan sulkemaan työmaan ajaksi, jolloin jalankulkijat opastetaan käyttämään Viipurintien siltaa kiertoreittinä. Pyöräily sillan ajokaistoja pitkin on mahdollista. Siltatyömaan haitat ajoneuvoliikenteelle minimoidaan työnaikaisilla liikennejärjestelyillä.

Palokunnankadun joukkoliikenne lännestä itään pysäkkijärjestelyineen kyetään järjestämään pienin muutoksin suurimman osan työmaa-ajasta. Ainoastaan Palokunnankadun ja Sibeliuksenkadun risteysalueen rakennusaikana joukkoliikenne joudutaan kierrättämään Kasarmikatua ja Paasikiventietä pitkin.

Muu ajoneuvoliikenne lännestä itään hoidetaan työtilanteen mahdollistamia, mahdollisimman sujuvia väliaikaisreittejä pitkin. Ajoneuvoliikenne idästä länteen joudutaan ohjaamaan muille reiteille osaksi rakennusaikaa. Pääsy Palokunnankadun liikkeisiin pyritään järjestämään läpi rakennustyön ja sisäänajot kiinteistöihin ja pihoihin mahdollisimman lyhyin katkoksin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>