Uutiset

Kalevaan lisää asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja

today28.3.2017

share close

Tampereen keskustan asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee Kalevan alueelle 3.4.2017, jolloin kaikki alueen yleiset pysäköintipaikat muutetaan joko asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi tai aikarajoitteisiksi. Asukkailta saadun palautteen perusteella on Kalevan alueen pysäköintisuunnitelmaa on päivitetty lisäämällä Sammonkadun pohjoispuoliselle alueelle asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja.

Asukas- ja yrityspysäköintiä on lisätty Liisankadun itäpään pysäköintialueella, Kaupinkadulla Liisanpuiston ja Liisankadun pysäköintialueilla, sekä Väinämöisenkadun ja Sammonkadun välissä olevilla kahdella pysäköintialueella.

Kaupinkadulla välillä Teiskontie-Liisankatu kielletään pysäköinti kadun itäpuolella ja länsipuolelle osoitetaan 4 pysäköintipaikkaa, joihin tulee arkipäivisin 4 tunnin kiekkopysäköinti. Lemminkäisenkadun itäpuolella Pellervonkadusta pohjoiseen säilytetään nykyinen pysäköintikielto.

Väinämöisenkadulla välillä Hälläpyöränkatu – Väinämöisenkatu 8-10 muutetaan eteläpuolen pysäköintipaikat pelkästään asukas- ja yrityspysäköinnin salliviksi ja pohjoispuolen kohtisuorat pysäköintipaikat muutetaan sekä asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi että aikarajoitteisiksi 4 h kiekkopaikoiksi.

Kalevan asukas- ja yrityspysäköintialue ei ulotu Kalevanrinteen uudelle asuinalueelle.

Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty pysäköintipaikkaa osoittavaan liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Kalevan alueen tunnuskirjain J.

Asukas- ja yrityspysäköintilupia voi hakea sähköisesti osoitteesta www.eparking.fi. Pysäköintilupia myydään myös pysäköinninvalvonnan toimistolla Frenckellinaukio 2 B:ssä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%