Uutiset

Kalevaan lisää asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja

Kalevaan lisää asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja

Tampereen keskustan asukas- ja yrityspysäköintialue laajenee Kalevan alueelle 3.4.2017, jolloin kaikki alueen yleiset pysäköintipaikat muutetaan joko asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi tai aikarajoitteisiksi. Asukkailta saadun palautteen perusteella on Kalevan alueen pysäköintisuunnitelmaa on päivitetty lisäämällä Sammonkadun pohjoispuoliselle alueelle asukas- ja yrityspysäköintipaikkoja.

Asukas- ja yrityspysäköintiä on lisätty Liisankadun itäpään pysäköintialueella, Kaupinkadulla Liisanpuiston ja Liisankadun pysäköintialueilla, sekä Väinämöisenkadun ja Sammonkadun välissä olevilla kahdella pysäköintialueella.

Kaupinkadulla välillä Teiskontie-Liisankatu kielletään pysäköinti kadun itäpuolella ja länsipuolelle osoitetaan 4 pysäköintipaikkaa, joihin tulee arkipäivisin 4 tunnin kiekkopysäköinti. Lemminkäisenkadun itäpuolella Pellervonkadusta pohjoiseen säilytetään nykyinen pysäköintikielto.

Väinämöisenkadulla välillä Hälläpyöränkatu - Väinämöisenkatu 8-10 muutetaan eteläpuolen pysäköintipaikat pelkästään asukas- ja yrityspysäköinnin salliviksi ja pohjoispuolen kohtisuorat pysäköintipaikat muutetaan sekä asukas- ja yrityspysäköintipaikoiksi että aikarajoitteisiksi 4 h kiekkopaikoiksi.

Kalevan asukas- ja yrityspysäköintialue ei ulotu Kalevanrinteen uudelle asuinalueelle.

Asukas- ja yrityspysäköintipaikat on merkitty pysäköintipaikkaa osoittavaan liikennemerkkiin lisäkilvellä, jossa on Kalevan alueen tunnuskirjain J.

Asukas- ja yrityspysäköintilupia voi hakea sähköisesti osoitteesta www.eparking.fi. Pysäköintilupia myydään myös pysäköinninvalvonnan toimistolla Frenckellinaukio 2 B:ssä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>