Uutiset

Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat Tampereelle

today28.3.2017

share close

Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella huhtikuun toisena viikonloppuna 8.-9.4.2017. Martin markkinat koostuvat Pakkahuoneella järjestettävistä markkinoista sekä Klubin puolella tapahtuvasta kulttuuriohjelmasta.

Markkinapöydiltä tuotteitaan myyvät virolaiset pienyritykset. Tuotevalikoimassa on niin nahka-, lasi-, keramiikka- kuin puutuotteitakin. Mukana on myös koruja, saippuoita ja kynttilöitä. Tarjolla on myös virolaista kirjallisuutta sekä virolaisia herkkuja ja matkailuvinkkejä.

Kulttuuriohjelmassa kuullaan keskusteluja, kun eri alojen virolaiset ja tamperelaiset vaikuttajat ja asiantuntijat tapaavat Klubin lavalla. Lisäksi selviää, oppiiko Simo Frangén puolessa tunnissa viron kielen? Voisiko virolainen verimakkara voittaa makutestissä mustanmakkaran? Lapsia ja muita huumorintajuisia viihdyttää klovniduo Piip ja Tuut. Lauantai-iltana markkinoiden päätyttyä ohjelmassa on virolaisen jazzlaulajan Helin-Mari Arderin konsertti.

Martin markkinoita on järjestetty Helsingissä yli 30 vuotta. Viime vuosina Kaapelitehtaalla on vieraillut viikonlopun aikana 14 000–19 000 ihmistä. Suuren suosion ja Suomen ja Viron juhlavuosien kunniaksi Tuglas-seura järjestää yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa Martin markkinat myös Tampereella.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%