Uutiset

Taysin ja hatanpään sairaalan yhdistäminen etenee

Taysin ja hatanpään sairaalan yhdistäminen etenee

Tampereen yliopistollisen sairaalan ja Tampereen kaupungin Hatanpään sairaalan yhdistämistä valmistellaan kuluvan vuoden aikana. Taysiin on tarkoitus yhdistää ensi vuoden alusta alkaen Tampereen kaupungin sairaala- ja kuntoutuspalvelut tukipalveluineen. Taysiin ei kuitenkaan yhdistetä Oriveden terveyskeskusvuodeosastopalveluja, Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian palveluja eikä Rauhaniemen sairaalan kuntoutuspalveluja. Lopullinen yhdistymispäätös on tarkoitus tehdä syksyllä. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus hyväksyi projektisuunnitelman eilen ja nimitti projektin johtajaksi projektiylilääkäri Hannu Päivän.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>