Uutiset

Valtatie 9 ja 12 vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit taas normaalisti käytössä

Valtatie 9 ja 12 vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit taas normaalisti käytössä

Vaihtuvien nopeusrajoitusmerkkien ohjausjärjestelmän testaus on saatu valmiiksi Tampere–Orivesi ja Tampere–Kangasala välillä.   Vaihtuvia nopeusrajoitusmerkkejä testattiin muutaman viikon ajan tietoliikenteen osalta Tampereelta Orivedelle johtavalla valtatie 9:llä ja valtatie 12:llä Tampereen ja Kangasalan välillä. Testaukset ovat nyt valmistuneet. Vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit ovat taas normaalisti käytössä kummallakin valtatiejaksolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>