Uutiset

AL: Hervannan huumeasuntotapon väkivalta oli rajua ja nopeaa

AL: Hervannan huumeasuntotapon väkivalta oli rajua ja nopeaa

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona iltapäivällä jo toisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta Hervannan huumeasuntojutussa, kertoo Aamulehti. Epäilty on vuonna 1976 syntynyt Venäjän kansalainen.

Maanantaina käräjäoikeus vangitsi samasta rikoksesta epäiltynä vuonna 1985 syntyneen afrikkalaismiehen. Poliisi aikoo tällä viikolla esittää vangittavaksi vielä kolmatta epäiltyä, joka on myös ulkomaalainen.

Kolmikkoa epäillään 30-vuotiaan suomalaismiehen taposta Hervannan Sähkökadulla torstai-iltana 23. maaliskuuta 2017. Poliisin mukaan asuntoon oli tunkeuduttu väkivaltaisesti ja 30-vuotiasta miestä oli puukotettu. Myös muita asunnossa olleita oli pahoinpidelty.

Aamulehden tietojen mukaan tilanne asunnossa oli nopea. Uhri kuoli nopeaan ja rajuun väkivaltaan, jossa tekijä käytti jotakin tekovälinettä, jota poliisi ei yksilöi. Se ei ollut ampuma-ase. Ensihoitoyksiköt olivat paikalla nopeasti, mutta uhri kuoli tapahtumapaikalla.

Tällä hetkellä taposta epäillään kolmea ulkomaalaismiestä. Heitä epäillään myös törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja törkeästä ryöstöstä. Rikosnimikkeet viittaavat siihen, että epäillyt ovat vieneet asunnosta jotakin väkivaltaisen käyntinsä yhteydessä.

Taposta epäiltyjä miehiä epäillään myös kahdesta pahoinpitelystä, joissa asianomistajina on kaksi asunnossa ollutta henkilöä.

Aamulehden juttu->

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>