Uutiset

Syyttäjä: Tampereen jäätelöliike jätti maksamatta 160 000 euroa valmisteveroja

today29.3.2017

share close

Tampereen Jäätelöliike on jättänyt vuosina 2013–2014 maksamatta yhteensä noin 160  000 euroa valmisteveroja, sanoo syyttäjä haastehakemuksessa. Yhtiön toimitusjohtajalle ja hallituksen puheenjohtajalle Antti Helmiselle sekä toiselle yhtiössä työskennelleelle on tänään luettu syytteet törkeästä veropetoksesta.

Tampereen Jäätelöliike tunnetaan Minetti-tuotemerkistä. Minetti-jäätelökioskit ovat laajentuneet viime vuosien aikana useisiin eri kaupunkeihin.

Syytteen mukaan kaksikko tilasi ja vastaanotti jäätelöä Italiasta ja Saksasta. Syyttäjän mukaan kaksikko myös erehdytti viranomaisia tuontimääristä, kun he saivat kehotuksen ilmoittaa jäätelöntuontinsa.

–  Veropetoksessa on tavoiteltu huomattavaa taloudellista hyötyä, veroilmoitukset vastaanotetuista valmisteverollisista jäätelöeristä on jatkuvasti ja pitkään ja jopa kehotuksesta huolimatta jätetty antamatta ja kehotuksesta annetun ilmoituksenkin osalta väärän sisältöisenä, joten veropetosta on myös kokonaisuutena arvostellen pidettävä törkeänä, syyttäjä kirjoittaa.

STT

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%