Uutiset

Nyssen yhteistyö VR:n kanssa jatkuu

Nyssen yhteistyö VR:n kanssa jatkuu

Tampereen seudun joukkoliikenteen ja VR:n yhteistyö jatkuu tulevana kesänä . VR:n Veturi-kanta-asiakasohjelman jäsenet pääsevät matkustamaan Tampereen seudun joukkoliikenteen Kesälinjalla 100 ilmaiseksi ostaessaan junalipun Tampereelle 5.6. - 13.8.3017. Kesälinjalla 100 kuljettaa matkustajia Tampere-talon, rautatieaseman ja Särkänniemen välillä.

Etu on saatavilla, kun ostaa Tampereelle suuntautuvan junalipun kirjautumalla Veturi-palveluun. Etu on voimassa Kesälinjan liikennöintiaikana vähintään junalipun voimassaolopäivän.

Kesälinja 100 liikennöi Särkänniemen ja Tampere-talon välillä Keskustorin ja rautatieaseman kautta. Liikennöintikausi on 5.6. - 13.8.2017, ja linjalla liikennöidään kaikkina viikonpäivinä 20 minuutin välein kello 10.40 - 21.40.

 

Yhteistyö on osa VR:n matkaketjupilottia, jonka tavoitteena on, että matkustaja pääsee junaa ja Kesälinjaa yhdistäen sujuvasti yhdellä lipulla Tampereen jännittävimpiin kesäkohteisiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>