Uutiset

Pälkäneen hoivakoti harjakorkeudessa

Pälkäneen hoivakoti harjakorkeudessa

Pälkäneelle Lastenlinnantielle rakennettava ikäihmisten hoivakoti on edennyt harjakorkeuteen. Attendon Mummola-konseptilla rakennettavan hoivakodin harjannostajaisia vietetään 5. huhtikuuta.

Uudessa hoivakodissa on 39 hoiva-asumisen paikkaa tehostettua ja kevyempää hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Valmis hoivakoti mahdollistaa pälkäneläisten ikäihmisten asumisen lähellä omaisiaan. Hoivakoti avataan syyskuussa. Hoivapalveluista vastaa Attendo.

Asuinpaikkojen lisäksi hoivakoti tuo myös työtä Pirkanmaan alueelle. Hoivakodin rakentajana toimii pirkanmaalainen Tikirak. Toiminnan käynnistyessä hoivakoti työllistää noin 25 hoiva-alan ammattilaista. Hoivakodin johtajarekrytointi on juuri käynnistetty ja muut työntekijät rekrytoidaan kesän kynnyksellä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>