Uutiset

Peruskorjaus Raholan risteyssillalle, Pitkänniemen venesillalle ja Otamussillalle

today31.3.2017

share close

Raholan risteyssilta, Pitkänniemen venesilta ja Otamussilta käyvät läpi perusteellisen korjauksen ensi syksyyn mennessä. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla peruskorjaus käynnistyy sekä Tesoman valtatiellä sijaitsevalla Nokian moottoritien ylittävällä Raholan risteyssillalla, Nokian Rajasalmentiellä (maantie 13782) olevalla Pitkänniemen venesillalla että Sastamalan Otamussillantien (maantie 2505) Otamussillalla.

Korjausurakassa siltojen pintarakenteet, reunapalkit, kaiteet ja liikuntasaumat uusitaan. Myös muita betonirakenteita ja siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan. Lisäksi Pitkänniemen venesiltaa vahvennetaan.

Korjaustöistä aiheutuu liikenteelle häiriöitä. Raholan risteyssillalla on koko korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä molempiin ajosuuntiin yksi kolme metriä leveä ajokaista. Otamussillalla ja Pitkänniemen venesillalla taas korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi neljä metriä leveä ajokaista, ja liikennettä ohjataan liikennevaloin.
Kaikilla silloilla on korjaustyön ajan voimassa 30 km/h nopeusrajoitus. Raholan risteyssillan korjauksesta ei aiheudu muutoksia alittavalle Nokian moottoritien liikenteelle.

Kaikkien kolmen sillan korjaustyöt valmistuvat tämän vuoden lokakuun loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Destia Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 1 438 156 euroa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%