Uutiset

Peruskorjaus Raholan risteyssillalle, Pitkänniemen venesillalle ja Otamussillalle

Peruskorjaus Raholan risteyssillalle, Pitkänniemen venesillalle ja Otamussillalle

Raholan risteyssilta, Pitkänniemen venesilta ja Otamussilta käyvät läpi perusteellisen korjauksen ensi syksyyn mennessä. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla peruskorjaus käynnistyy sekä Tesoman valtatiellä sijaitsevalla Nokian moottoritien ylittävällä Raholan risteyssillalla, Nokian Rajasalmentiellä (maantie 13782) olevalla Pitkänniemen venesillalla että Sastamalan Otamussillantien (maantie 2505) Otamussillalla.

Korjausurakassa siltojen pintarakenteet, reunapalkit, kaiteet ja liikuntasaumat uusitaan. Myös muita betonirakenteita ja siltapaikkojen rakenteita kunnostetaan. Lisäksi Pitkänniemen venesiltaa vahvennetaan.

Korjaustöistä aiheutuu liikenteelle häiriöitä. Raholan risteyssillalla on koko korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä molempiin ajosuuntiin yksi kolme metriä leveä ajokaista. Otamussillalla ja Pitkänniemen venesillalla taas korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi neljä metriä leveä ajokaista, ja liikennettä ohjataan liikennevaloin.
Kaikilla silloilla on korjaustyön ajan voimassa 30 km/h nopeusrajoitus. Raholan risteyssillan korjauksesta ei aiheudu muutoksia alittavalle Nokian moottoritien liikenteelle.

Kaikkien kolmen sillan korjaustyöt valmistuvat tämän vuoden lokakuun loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Destia Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 1 438 156 euroa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>