Uutiset

Johanneksen koulutalon tontille lisärakennus

today3.4.2017

share close

Tampereella Juhannuskylän kouluun Johanneksen koulutalon tontille suunnitellaan lisärakennusta esiopetuksen ja 1.–2. luokkien oppilaille.

Lisärakennus valmistuu suunnitelman mukaan keväällä 2018. Lisätilaa tarvitaan, koska lasten määrä on kasvanut keskustassa ja kasvun arvioidaan alueella jatkuvan myös ensi vuosikymmenellä. Esiopetuksen siirtyessä kouluun Jussinkylän päiväkodista vapautuvat tilat saadaan päivähoidon käyttöön. Esiopetuksen siirtyminen Johanneksen koulutaloon parantaa jatkossa myös esi- ja alkuopetuksen mahdollisuuksia joustavaan yhteistyöhön.

Lisärakennus mitoitetaan 125 oppilaalle. Opetustilat suunnitellaan mahdollisimman monikäyttöisiksi, esimerkiksi aamu- ja iltapäivätoiminta ja kerhotoiminta käyttävät joustavasti koulun uusia tiloja.

Yksikerroksinen lisärakennus sijoittuu Erkkilänkadun varteen Juhannuskylän koulutalon tontille (os. Postikatu 2). Rakennus on yksikerroksinen, ja siitä on suora yhteys välituntipihalle. Koska lisätilaa tarvitaan pian, rakennus toteutetaan leasing-rahoituksella. Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta päätti asiasta maaliskuun kokouksessaan.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%