Uutiset

Kaksi ikäihmistä loukkaantui omakotitalon palossa Tampereella

Kaksi ikäihmistä loukkaantui omakotitalon palossa Tampereella

Iäkäs nainen ja mies loukkaantuivat sekä omakotitalo kärsi palo- ja savuvahinkoja sunnuntaina Tampereen Viinikassa. Iltapäivällä Paksunmullantiellä syttynyt palo oli alkanut rakennuksen keittiöstä. Rakennukseen jäi palon saartamaksi myös koira, joka loukkaantui palossa. Kaikille loukkaantuneille aloitettiin ensihoito tapahtumapaikalla ja loukkaantuneet henkilöt kuljetettiin Acutaan ja koira vietiin eläinlääkärille.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>